Cryptomunt EOS?! Wat is dat?

Wat is EOS?

EOS is een platform dat gebruik maakt van de blokketentechnologie voor de ontwikkeling van decentrale applicaties (dapps), zeer vergelijkbaar met Ethereum in functie. In feite hebben supporters het de “Ethereum killer” genoemd. Door een besturingssysteem-achtige set van diensten en functies aan te bieden waar dapps gebruik van kunnen maken, maakt het de ontwikkeling van dapps zeer eenvoudig.

Het hele idee achter EOS is om de beste functies en beloftes van de vele slimme contract technologieën die er bestaan (bijvoorbeeld de computerondersteuning van Ethereum, beveiliging van Bitcoin) samen te brengen. Op een vereenvoudigde manier werkt het EOS-team aan één enorm schaalbare dapp, eenvoudig te gebruiken platform voor de dagelijkse gebruiker.

Hoe werkt EOS?

Hun visie is om een blockchain dapp platform te creëren dat veilig en soepel kan schalen naar duizenden transacties per seconde en tegelijkertijd een toegankelijke ervaring biedt aan ondernemers, app-ontwikkelaars en gebruikers. Hun doel is om een platform te voorzien van een compleet besturingssysteem voor gedecentraliseerde toepassingen door het aanbieden van cloud-opslag, gebruikersauthenticatie en server hosting.

Waar kan je EOS kopen?

Wij raden aan om bij Bitcoin Meester je EOS te kopen, op deze site kan je positieve ervaringen lezen over deze EOS broker. Wij hebben hier ook onze EOS gekocht en het was een eitje.

De oprichting van EOS

Block.one is het bedrijf achter de creaties van EOS. Het bedrijf wordt geleid door Dan Larimer (mede-oprichter van zowel Steemit als Bitshares) en Brendan Bloomer. Beiden zijn zeer ervaren in de cryptomarkt en zijn een groot voorstander van de technologie als geheel, niet alleen van hun eigen EOS.

Er waren drie stadia in de creatie van EOS, de eerste was in de 14 september 2017 “EOS Dawn 1.0”, de tweede was terug in 4 december 2017 “Dawn 2.0” die de release bracht resource tracking en inter-blockchain communicatie, en de laatste (de officiële lancering van het project) vond plaats in april 2018 “Dawn 3.0 release”.

EOS Token en Handel:

De EOS crypto verkoop was onderscheidend en in een klasse op zich. Het vond plaats over een jaar, vanaf 26 juni 2017, met 350 distributie periodes. Na afloop van elke periode werd het totale aantal penningen dat voor die periode was bestemd, verdeeld onder de contribuanten op basis van het bedrag van de ETHER die zij hebben bijgedragen, gedeeld door het totale bedrag van de bijdrage. Toen dit alles gebeurde, werden de EOS-punten in bijna alle grote beurzen vermeld. Het was dus vooral de markt die de prijs bepaalde. Dit stelde iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van de munt open voor iedereen en gaf veel tijd om de ontwikkeling en vooruitgang van het EOS-team te volgen alvorens bij te dragen. Het resultaat is een van de meest lucratieve token verkopen tot nu toe en een flinke groei voor de token in de tussentijd. EOS token zelf heeft geen functie. Het enige nut ervan is dat ontwikkelaars die applicaties ontwikkelen op het EOS-platform de token moeten gebruiken om hun specifieke applicatie tokens te genereren. En de acceptatie van elke applicatie op het platform is afhankelijk van het stemmen door tokenhouders.