Hoe reis je met een diamond painting kit?

Hoe reis je met een diamond painting kit?

Een van de geweldige manieren om te ontspannen tijdens het reizen is om jouw diamond painting kit mee te nemen. Je hoeft alleen maar om het succesvol in te pakken, zodat je alles binnen handbereik en in orde kunt houden. Als je in je hotel aankomt, zorg er dan voor dat je de kit bovenin je tas hebt ingepakt, zodat je hem gemakkelijk op een tafel kunt zetten.

Hieronder volgen een paar tips.

Houd jouw kit intact – gebruik lekvrije verpakkingen

Draag morsbestendige flesjes voor de diamanten en koop een puzzeldrager voor jouw doek. Hoewel je misschien denkt dat het een beetje chaotisch is om een kit mee op reis te nemen, hoef je je geen zorgen te maken. Je hoeft alleen maar jouw kit en diamanten zo te vervoeren dat ze intact blijven en klaar zijn voor gebruik.

De opbergdozen die je thuis voor jouw boren gebruikt, werken bijvoorbeeld niet als je op reis gaat. Om 3D en 5D diamanten te bewaren voor op reis, moet je ervoor zorgen dat je ze bewaart in morsbestendige containers. De doppen van de houders moeten stevig vastgeschroefd zijn om te voorkomen dat jouw boren uit elkaar vallen.

Gebruiksmogelijkheden voor het vervoeren van diamantboren

Om jouw morsbestendige flacons te vervoeren, heb je een koffer met schuimrubberen inzetstukken nodig die je veilig dichtritst. Door dit type draagtas te gebruiken, kun je alles goed opgesloten houden. Je kunt zelfs koffers vinden die speciaal zijn ontworpen voor het vervoeren van diamantboren. Deze kits bevatten 30 tot 60 hersluitbare flessen met luchtdichte deksels. De schokbestendige buitenkant van de koffer is ongevoelig voor slijtage.

Een alternatieve koffer

Als je een alternatieve koffer wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de buitenkant duurzaam is, vooral als die wat buigzamer is. Topmappen ontworpen voor knutselen en naaien zijn zowel stevig als lichtgewicht. Sommige merken verkopen een portefeuille die een ideale manier biedt om diamanten werkstukken in uitvoering te dragen. Je hoeft alleen maar een koffer of portfolio te vinden die iets groter is dan jouw canvas.

Lees ook: Waarom zou je houtpellets gebruiken in plaats van houtsnippers?