Over ons


Festa Zeefdruk bestaat bijna 30 jaar. Opgebouwd door Ferdinand en Wim Kersten heeft Festa zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende zeefdrukkerijen in de regio. Daardoor is Festa een vaste partner geworden van vele collega drukkerijen,signmakers en reclamebureaus.

Multinationals, zzp’ers, particulieren en verenigingen behoren tot onze klantenkring!

We investeren voortdurend in de nieuwste (digitale) print- en signtechnieken. Het grootste deel van de producten wordt in huis geproduceerd. Waar nodig doen wij een beroep op onze vaste toeleveranciers.

In juni 2012 is Festa overgenomen door WLM design. Onder leiding van de nieuwe eigenaren Wisja Lamers en Imka Kooijmans bestaat het totale bedrijf nu uit 12 enthousiaste medewerkers.

WLM Design richt zich op ontwerp en productie van kleding voor de veld- en zaalsporten en de mx- en bmxsport en is met name gespecialiseerd in de sublimatiedruktechniek.

Door flexibiliteit en enthousiasme te combineren met kwaliteit en korte communicatielijnen proberen wij voor u de ideale partner te zijn die u compleet ontzorgt op het gebied van elk gewenste reclame-uiting.

Heeft u vragen of wilt u een offerte, stuur een e-mail en we helpen u graag!

Bron: Festa.nl